Ιστορική Αναδρομή - Διακρίσεις


Ιστορική Αναδρομή - Διακρίσεις

Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα....!


1980...Νίκος Τσιβουράκης.

Η χρονιά που μου έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα στην Ασφαλιστική αγορά. Το έναυσμα τι ήταν?Μα φυσικά, η σύναψη ενός ασφαλιστηρίου συμβολαίου. Τόσο απλά....!Η ιδέα ήρθε από μόνη της! Πίστεψα στον θεσμό της ασφάλισης από την αρχή και μέχρι σήμερα, πιστεύω ότι είναι ένα λειτούργημα. Λειτούργημα, το οποίο προσφέρει στον άνθρωπο την σιγουριά και την προστασία. Για να αισθάνεται, πως ό,τι έχει, είναι δικό του! Γιατί δικό μας είναι κάτι, μόνο όταν το έχουμε (εξ)ασφαλισμένο!!!

Στην αρχή, εντάχθηκα αποκλειστικά ως ασφαλιστικός σύμβουλος στην Εθνική Ασφαλιστική, αρχίζοντας με τον Κλάδο Συμβολαίων Ζωής. Και έπειτα, όλα πήραν τον δρόμο τους.....


1985....στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο. Εκλέχτηκα, ως σύμβουλος στο Διοικητικό Συμβούιο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και ως εκπρόσωπος του Ασφαλιστικού Κλάδου. Για πέντε ολόκληρες τετραετίες παρέμεινα σε αυτή την θέση. Συμμετείχα σε όλες τις συνεδριάσεις και συναποφασίζαμε για τα Νομοσχέδια του Κλάδου. Συμμετείχα σε πολλά συνέδρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με σκοπό να εκπροσωπήσω τους συναδέλφους μου επάξια.

1992...Η Σεβίλλη!


Συμμετείχα με την Ασφαλιστική Ομάδα του Επιμελητηρίου στην Παγκόσμια Έκθεση EXPO στην Σεβίλλη, μία σπουδαία εμπειρία ζωής. Ο πελάτης και οι ανάγκες του είναι πάνω απ’όλα. Καθιέρωσα μέσα στο λογότυπό μου το «Κοντά σας από το 1980», γιατί πραγματικά αυτό απευθύνεται στον κάθε πελάτη μου ξεχωριστά. Στα χρόνια που ακολούθησαν, απέσπασα αρκετές διακρίσεις και βραβεία από την Εθνική Ασφαλιστική, για το ύψος του χαρτοφυλακίου μου, την διατηρησιμότητα των εργασιών και την ποιοτική σύνθεση του πελατολογίου μου.


1998...Νέο αίμα στο γραφείο!

Εκείνη η χρονιά, ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά για εμένα, καθώς άρχισαν να με πλαισιώνουν με νέες δυνάμεις τα παιδιά μου Άκης και Γιώργος Τσιβουράκης. Με δικό τους κύκλο και καινούριες ιδέες, το Ασφαλιστικό Γραφείο μεγάλωσε κι αυτό και μετετράπη σε Πρακτορείο. Εξασφαλίσαμε έτσι νέες συνεργασίες, με τις καλύτερες Ασφαλιστικές Εταιρείες, ώστε να παρέχουμε ποιότητα και ποικιλία προϊόντων, με συνδυασμούς που ταιριάζουν στον κάθε πελάτη μας. Με την πάροδο των χρόνων, το Πρακτορείο μας μέχρι και σήμερα εξυπηρετεί πελάτες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.


2005...Βρυξέλλες.

Συμμετοχή στο συνέδριο της Βιλμάρ στις Βρυξέλλες. Άλλη μια εξέχουσα εμπειρία, μαθαίνοντας τις νέες συνθήκες της Παγκόσμιας Ασφαλιστικής Βιομηχανίας.


2007...και πάλι μπροστά μας η Εθνική Ασφαλιστική.

Συμμετοχή με την Εθνκική Ασφαλιστική σε εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ολλανδία, Λεττονία, Εσθονία.


2012...η Νέα Υόρκη.

Επιβράβευση από την Groupama Φοίνιξ Ασφαλιστική για το ύψος της παραγωγής μας, με ταξίδι στην Νέα Υόρκη, αυτή την φορά όμως όχι με εμένα, αλλά με τον Άκη και τον Γιώργο.


2014...το σήμερα!

Με τους επάξιους συνεχιστές μου, τα παιδιά μου, συνεχίζουμε ακάθεκτα μέσα από τα ιδιόκτητα γραφεία μας,να σας παρέχουμε υπηρεσίες. Ακολουθώντας όλες τις νέες εξελίξεις, πάντα με τις ίδιες αξίες, με σεβασμό και εντιμότητα, διατηρώντας πολύ ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Η ασφάλειά σας είναι δική μας υπόθεση!!! Διότι η ασφάλιση, είναι μια πράξη αγάπης για την ζωή, την οικογένεια, την περιουσία, το μέλλον των παιδιών μας, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!! Με πλήρη ευθύνη και συνέπεια, ικανοποιούμε και την πιο εξειδικευμένη απαίτησή σας.


Παρέχουμε ολοκληρωμένη συμβουλευτική υποστήριξη και διαχείριση ζημιών. Σε κάθε περίπτωση, είμαστε δίπλα στον ασφαλισμένο, υπεύθυνα και σωστά.